Reviews


5 stars after 670 reviews
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Wij waren verbaasd dat we 2 euro moesten betalen ondanks het feit dat er gratis wordt geleverd in Oudenaarde 1/27/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/22/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/16/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/15/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mooi op tijd geleverd... Mooi gevulde mand met zeer lekkere croissant!! Top!! 1/15/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/8/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superlekker, mooi gepresenteerd. Bedankt voor de levering! 1/8/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helaas hebben wij 10 euro te weinig teruggekregen bij het afrekenen van het ontbijt. Helaas geef ik even mee dat het ontbijt zelf voor die prijs ook wel teleurstellend was aangezien er oa dingen niet bijzaten die wel vermeld staan op de website (o.a. de chocoladetwister met chocolade, waren geen beignets met chocolade) en er amper 2 koffiekoeken te vinden waren. Het was zeker verzorgd etc, maar voor die prijs helaas echt teleurstellend. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/2/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/1/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mooie ontbijtmand,, lekker vers en zeker voldoende ! Leuke kennismaking met jullie bedrijf. Vriendelijke bezorging aan huis. Fijn om zo het nieuwe jaar te starten ! Dikke pluim ! 1/1/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer rijkelijk gevulde ontbijtmand. Alles was aanwezig. Lekker gegeten bedankt 12/28/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/25/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het ontbijt werd om 12u geleverd iets te laat om te ontbijten. Dan maar als brunch gegeten. Was wel lekker. 12/23/2021
Beste, bedankt voor uw feedback. Volgens onze gegevens heeft u aangevraagd om het ontbijt te laten leveren tussen 11 u 30 en 12 uur. We zijn blij dat het u gesmaakt heeft. Groetjes
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 12/20/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was top! Super tevreden dus. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/19/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel vers en lekker, zeer mooie verzorgde ontbijtmand, en op tijd geleverd. TOP! 12/18/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/18/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/14/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ontbijtmand was dik in orde. Levering op gevraagde uur. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/12/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/12/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heel lekker en verzorgd. Zeker een aanrader This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/12/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Uitgebreid en lekker 12/11/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/10/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles mooi vers, zeer lekker en verzorgd! 12/6/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Wij bestelden de brunchmand voor Sint. Eerlijk toegegeven: we twijfelden omwille van de prijs. Weinig is het natuurlijk niet, maar aangezien we normaal gezien anders een weekendje weg waren, waar we natuurlijk ook zouden gaan eten, vonden we dit een leuk alternatief. De uitleg die erbij staat, is niet gelogen: de inhoud van de mand is echt wel ruim voldoende voor een ontbijt, lunch, dessert én diner samen. Onze twee kindjes aten mee, maar nog hebben wij nog over voor morgen. De lunch- en dineropties uit de mand waren niet echt naar de smaak van onze kindjes (quinoaslaatje, ovengebakken gevuld brood, wraps en quiche), maar er was zeker nog keuze genoeg om van te eten. Honger zal je met deze mand zeker niet hebben! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/5/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al voor de 3de keer besteld, en elke keer opnieuw heel tevreden. Mooi gevulde ontbijtmanden, altijd mooi op tijd geleverd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/5/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/5/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heel tevreden!!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/5/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wel... ik vrees dat dit mijn laatste broodje was die ik bij jullie bestelde... Na al aangekaart te hebben dat de kwaliteit achteruit is gegaan en foutenmarge hoger (sinds sluiting Covid-19), is het er nog steeds niet op verbeterd. Vandaag was mijn broodje: - "verkeerd" belegd. de saus ontbrak. was nogal droog - kwaliteit van het brood is slecht, hard, precies een dag oud (de hoeken van mijn mond + gehemelte liggen momenteel open...) De broodjes zijn niet goedkoop (vergeleken met andere broodjeszaken). Ik wil gerust wat centjes meer betalen voor een kwaliteitsvol broodje, maar aangezien deze nu ook achterop blijft... zal dit gedaan zijn. Jammer. 11/30/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker en gevarieerd en uitgebreid 11/26/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel goede service en meer dan genoeg voor 2 personen 11/22/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/21/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/20/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zalig genoten van een lekker ontbijt, ons aan de deur afgeleverd! Thx! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/14/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/14/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mijn papa is Superziek en eet de laatste tijd zeer weinig maar jullie bord heeft hij volledig leeggegegeten! Dus ofwel kan mijn mama niet koken maar ik denk eerder dat het hem ontzettend hard heeft gesmaakt jullie eten ;) 11/13/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/11/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Behalve dat het vooropgesteld tijdstip van levering niet werd gerespecteerd (geleverd iets voor 09h00 daar waar 11h00 was aangegeven) is er helemaal niets aan te merken op de ontbijtmand. Netjes verpakt, uitgebreid en kwaliteitsvolle producten. Het heeft gesmaakt. 11/11/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Gebruik bij Pic Nic geen bongobon 'ontbijt aan huis'. Vandaag werd ons een basic ontbijt afgeleverd waarde cadeaubon 49.90€ + leveringskost 9€ ! Een teleurstelling. C.V.H. 11/11/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/1/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goedgevulde ontbijtmand, heeft gesmaakt! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/31/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/29/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Al een aantal keer een product dat ontbrak, verder zeer tevreden en mooi op tijd geleverd. 10/26/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/24/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal in orde en op tijd geleverd! Super ook met de verpakking en de attenties voor de kidsontbijten. Topper! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/24/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/23/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was zeker meer dan voldoende, mooi verpakt, heel gevarieerd, maar de koffiekoeken en sandwich waren niet vers. En dat was wel heel jammer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/17/2021
Bedankt voor uw reactie. Blij dat het lekker en voldoende was. De koeken hebben wij diezelfde ochtend vers afgebakken. Deze waren zeker vers. Groetjes.
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nog nooit klachten gehad. Altijd verzorgd, prijs-kwaliteit dik oké en snelle levering. Top! 10/14/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Salades werden op tijd geleverd en waren zeer lekker ! Een aanrader. 10/14/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/10/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/5/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker en zeer royaal ontbijt met zorg bereid. Voor herhaling vatbaar en zal het zeker nog als geschenk aanbieden. Nogmaals bedankt 👍👍 10/2/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De broodjes waren ruim op tijd geleverd. In het verleden al vaak besteld bij jullie, maar was zeker 2j geleden of zelfs langer. Nu terug eens besteld en is nog steeds TOP jullie broodjes, alles vers van groentjes, ook een goed gevuld broodje. Alvast bedankt voor de service en TOP producten die jullie leveren 9/29/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/28/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geen bubbels gezien. Rest OK maar ook wel niet geweldig. 9/27/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
superlekker en supervers 9/27/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 9/23/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/23/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tip top in orde. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/19/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/17/2021
De Pic Nic 5 stars after 670 reviews
De Pic Nic