Reviews


5 stars after 281 reviews
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
Beste, bedankt voor uw feedback. Had u graag iets anders gezien aan het ontbijt? Groetjes
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeker voor herhaling! Super tevreden! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Grote merci! Mijn papa was meer dan tevreden!!! Top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was op tijd en heel erg in orde en lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas een uur te laat wat op vaderdag niet aangenaam is. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
Beste, bedankt voor uw feedback. De mail met de uurwijziging hebben wij inderdaad niet meer op tijd kunnen verwerken, daardoor stond het uur van levering nog op het uur dat eerst doorgegeven werd. onze excuses hiervoor. Groetjes
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bedankt voor de heerlijke Vaderdag!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super super super!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op de mand stond een andere naam dan die van mij. De bezorging verliep zeer vriendelijk maar wel 20 min vroeger dan afgesproken. De inhoud van de mand was ok. Echter ontbrak de quiche die op de website vermeld stond. Ik had mss wel wat meer verwacht van de brunch qua prijs/kwaliteit. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
Beste, bedankt voor uw feedback. De naam op de mand was de naam van onze bezorger, zodat hij u het juiste mandje levert. Helaas wel 20 min te vroeg. Onze excuses voor de quiche,onze mand was gevuld met pannenkoeken, fruitsla, smoothien vers fruitsap, tiramisu met aardbeien, pastasalade tapas,...Wat heeft u juist gemist in het ontbijt? Groetjes
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker en heel verzorgd. Voor herhaling vatbaar 👍👍😋😋 6/13/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/12/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles is super lekker 6/11/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prachtige levering ontvangen. Alles erop en eraan. Heel stipte levering en heel vriendelijke dame! Kortom: top!!! 6/10/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vroeger hadden we bij elke soort de mogelijkheid een opmerking te plaatsen, dit is nu niet meer het geval. Onze opmerking inzake grotere broodjes werd niet toegepast, jammer. Wel zeer tevreden over de kwaliteit en de service, TOP. Dank u. Graag hadden wij ook de mogelijkheid terug gehad 'factuur gewenst' aan te klikken, want nu vond ik dit nergens terug. 6/9/2020
Bedankt voor uw feedback, we hebben de broodjes gemaakt die besteld werden. De xxl broodjes zijn niet meer verkrijgbaar. Bij eventuele allergieën kan u dit steeds plaatsen bij opmerkingen. Voor factuur is dit ook mogelijk, bij het afrekenen kan u klikken op "Op rekening" Groetjes
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het was een heel lekker slaatje. Tot gauw!!! ;-) 6/9/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd was dit weer perfect in orde. Super service, lekker en vers, en véél te véél :-) 6/9/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/8/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/8/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/6/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/4/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/4/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super verzorgd. Dik in orde! 6/1/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastische brunch! 5/30/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
- Website is naar mijn gevoel minder overzichtelijk (heeft ook te maken met de donkere achtergrond). - Jammer dat de levering niet overeenstemt met het uur dat je kan aangeven op de website. 5/30/2020
Hallo Caroline, bedankt voor je feedback. Zoals reeds vermeld en zoals je het al jaren gewoon bent, leveren wij steeds uw broodjes tussen 11 en 12 u. In uw regio geniet u tenslotte van gratis levering, waardoor wij uiteraard rekening moeten houden met onze transportkosten.
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/29/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal niks op aan te merken gewoon 🔝🔝🔝!!! 5/29/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
👌 5/28/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/28/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was super lekker! 5/27/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/27/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/26/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
- Nieuwe website ziet er goed uit, maar is enkel handig in gebruik bij bestelling van een standaardmaaltijd. Als je een aangepast broodje wil, kan je dit niet meer aan- of afvinken en de bijgevoegde opmerkingen worden helaas niet altijd gerespecteerd. - 3 keer een aangepaste bestelling gevraagd (bv broodje zonder komkommers, broodje zonder sla ...) en 3 keer verkeerde bestelling ontvangen. - Weinig beleg op de broodjes. 5/26/2020
Beste, bedankt voor uw feedback. Dit kan inderdaad niet meer aangeduid worden, het is niet de bedoeling dat al onze gerechten, hoe wij ze bereiden, aangepast worden, allergieën kunnen steeds bij opmerkingen geplaatst worden. We zullen onze medewerkers hierop attent maken. Groetjes
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het is jammer dat we de volledige prijslijst hebben afgeprint voor ons personeel en dat er ondertussen al terug broodjes van de lijst verdwenen zijn. Een zoekfunctie op de website zou ook handig zijn om een bestelling in te geven. En ook al log ik in, ik moet alle gegevens opnieuw ingeven, ik begrijp niet zo goed waarom in dan moet inloggen. 5/25/2020
Beste Karen, bedankt voor uw feedback. Wij werken met verse huisgemaakte producten, het kan dus zijn dat een product plots uitverkocht is, maar dan staat deze de volgende dag terug op de kaart. De login is bedoeld om uw bestelgeschiedenis te bekijken en eventueel opnieuw te bestellen. Groetjes
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Geen beleefde dame die het bracht , zonder goedemorgen te zeggen zei ze meteen wij doen dit wel nie he aan huis lever, maja kheb het uit diepvries gehaald, is dit service ???? This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/24/2020
Beste, bedankt voor uw feedback. Het is inderdaad niet de bedoeling dat men s'nachts koffiekoeken kan bestellen om zondagochtend te leveren. Normaal doen wij in het weekend enkel ontbijtmanden. Dit was nog een foutje op de nieuwe site. Maar we zijn blij dat we u toch hebben kunnen voorzien van koffiekoeken. Mijn excuses voor de bezorger, dit is inderdaad niet hoe wij omgaan met klanten.
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/24/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was in orde. Juist vers fruit gemist 5/21/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Supercoole ontbijtmand en super vriendelijk geleverd ,bedankt 5/21/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/20/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/20/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Enkel spijtig dat er kan niets meer kan van tussen gehaald worden qua beleg. Zeer positief over de betaling met bancontact !! 5/19/2020
Bedankt voor uw feedback, allergieën kan u steeds doorgeven via opmerkingen. Groetjes
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/16/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
bestelling is nog niet geleverd 5/15/2020
Beste Nancy, heel erg bedankt voor uw feedback. Zoals u weet, leveren wij op u bedrijf reeds enkele jaren, en dit steeds tussen 11 en 12 u. Gelieve hiermee rekening te houden.
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zelfs probleempjes worden direct aangepakt en opgelost 5/13/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/13/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/13/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super! 5/12/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/12/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/12/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bedankt voor het lekkere ontbijt! 5/11/2020
De Pic Nic 5 stars after 281 reviews
De Pic Nic