Reviews


5 stars after 127 reviews
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Wij moeten nog betalen Ik ben de persoon die sms stuurde vr uw rekeningnummer Greet vuylsteke This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
1u te laat geleverd. Vrij beperkt in koffiekoeken en pistolets voor €35/pp. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer verzorgde en stipte levering! En zo te horen lekker 🙂 weet wat te bestellen met vaderdag This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wraps met zalm waren slap en nat geworden. Verder een uitgebreid, lekker en kwalitatief ontbijt! Bedankt This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Moederdag ontbijtmand was dik in orde This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker ontbijt! Stipt geleverd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mooi gepresenteerd en uitgebreid Moederdag ontbijt. Vooral de verrassingsdozen voor de kids vielen in de smaak. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De ontbijtkoeken waren niet echt vers This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het ontbijt was dik in orde, heel verzorgd, superlekker, voor herhaling vatbaar... Heel erg bedankt This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
ik heb voor een flesje cava betaald maar deze zat er niet bij? voor de rest was het oké This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Voor een luxeontbijt van 68 euro vond ik het best weinig.. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was dik in orde! Thanks!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer lekker ontbijt. Veel variatie en verse producten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer vlotte bestelling en levering! Heel gemakkelijk! En zeer verzorgd en lekker! Dank je wel! We gaan nog bestellen! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles perfect in orde This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het leveradres zou toch correct overgenomen moeten worden van mijn bestelling. Heel vriendelijke leverdame! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super 👍 5/9/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tip top inorde. Vers en lekker! 5/8/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top!!! 5/8/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
idem als gisteren :-). Lekkere broodjes. Website: kan niet afvinken als er iets NIET op het broodje moet. Dus alles nog eens extra noteren (naam, opmerkingen, …) is niet zo praktisch. Maar algemeen super tevreden! 5/6/2020
Hallo, we zijn ons bewust van nog enkele kinderfoutjes op onze nieuwe website, die worden dagelijks eruit gehaald. Helaas is het momenteel heel druk bij onze webdesigner, waardoor dit langer duurt dan normaal. We zijn alvast heel blij dat de broodjes jullie gesmaakt hebben
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste, mijn collega liet weten dat de mand gesmaakt heeft en mooi op tijd afgeleverd is. Jammer dat er geen wenskaart bijgevoegd was. We hadden een wenskaart besteld van 5 euro met tekst bij maar die was niet aanwezig. De tekst wel in de vorm van een etiket denk ik op de foto te zien. Mvg 5/6/2020
Bedankt voor uw feedback, we zijn blij dat het gesmaakt heeft. Normaal hebben wij steeds kaartjes, maar we hebben voor uw bestelling een oplossing moeten zoeken, mits we in deze tijden langer moeten wachten op onze producten/leveringen. € 5 werd gisteren om die reden ook reeds terugbetaald(zie mail) Groetjes
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
super lekkere broodjes! Echter over de nieuwe website kleine opmerking. Ziet er mooi uit, maar praktisch gezien :-)... - zoekfunctie voor broodjes (zoeken op naam) zou handig zijn - opmerking toevoegen (zoals welke naam op het broodje moet komen) 5/5/2020
Hallo, we zijn ons bewust van nog enkele kinderfoutjes, die worden dagelijks eruit gehaald. Helaas is het momenteel heel druk bij onze webdesigner, waardoor dit langer duurt dan normaal. We zijn alvast heel blij dat de broodjes jullie gesmaakt hebben.
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Alles was heel goed verzorgt . Er was zrker genoeg voor iedereen Enige opmerking is . Ik wou er een klein kaartje bij maar dit was dus een sticker. Ik dacht dat het een kaartje ging zijn anders alles super goed verzorgt 5/4/2020
Bedankt voor uw feedback, we zijn blij dat het gesmaakt heeft. Normaal hebben wij steeds kaartjes, maar we hebben voor uw bestelling een oplossing moeten zoeken, mits we in deze tijden langer moeten wachten op onze producten/leveringen. Groetjes
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mijn ouders waren heel tevreden met jullie ontbijt, het was meer dan voldoende, bedankt! 5/4/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
5/4/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vlotte service! Superlekkere wraps, broodjes en panini's. 5/2/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
SÚPER!!! 5/1/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hallo, De bestelling was voor vrienden, maar twas blijkbaar echt lekker! Alvast bedankt! Noel 4/30/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De website liet toe te bestellen om 12u om af te halen om 12u15. De verkoopster belde me op en heeft toch nog opnieuw de oven aangestoken. Bedankt daarvoor. Misschien toch best de site aanpassen. 4/28/2020
Bedankt voor uw feedback, we hebben sinds kort een nieuwe site, met nog wat kinderfoutjes, maar deze zijn er bijna uit. Groetjes
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/27/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Verzorgd ontbijt, heel lekker en vers en op tijd geleverd. Uitstekende service! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/26/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/23/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/23/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/22/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Sommige broodjes waren te droog, ik had meer verwacht voor die prijs . 4/17/2020
Beste, bedankt voor uw feedback. U bestelde het Frans klassiek ontbijt voor 1 persoon, wat een zeer scherpe prijs is. Onze broodjes en koffiekoeken werden op de dag van uw bestelling gebakken 2 uur voor levering van uw mand. Het verbaasd mij dat deze droog zouden zijn, als ik andere recensie bekijk. Had u ons die ochtend opgebeld, was ik de eerste voor deze onmiddellijk te komen omruilen, want we willen tenslotte enkel tevreden klanten. Onze excuses.
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ons Bonnie en bompa waren (alweer) super enthousiast over het paasontbijt die ze op Pasen hebben mogen ontvangen! Doe zo verder 👍🏻 4/15/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/15/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/13/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/12/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/12/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/12/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bijbestelde belegde broodjes werden niet meegeleverd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/12/2020
Bedankt voor uw feedback, zoals vermeld leveren wij in het weekend geen belegde broodjes.
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super tevreden. Vlotte site om te bestellen. Direct kunnen betalen. Bevestiging via mail. Correcte en tijdige levering! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/12/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/12/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heb maanden cadeau gedaan aan mijn kinderen. Weet de reactie over kwaliteit nog niet. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/12/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker!!! Veel... voor herhaling vatbaar!! Dankjewel This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/12/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/12/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Stipt op tijd en altijd kwalitatief! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/12/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/12/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel goed! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/12/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker, ruime keuze. Vlotte bestelling en levering. Zelfs in deze tijden. Bedankt en een fijn, gezond Pasen! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/12/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vlotte online bestelling, super mooie mand met lekkere vulling. Mooi op tijd geleverd! Bedankt This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/12/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/12/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/12/2020
De Pic Nic 5 stars after 125 reviews
De Pic Nic