Reviews


5 stars after 278 reviews
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste, Alles is TOP bij jullie, maar jullie vorige website was veel gebruiksvriendelijker. Als er een aanpassing moest gebeuren aan een broodje, kon dat bij het broodje zelf ingegeven worden, plus we konden ook vermelden voor wie het broodjes was. Met de nieuwe website, lukt dit niet. Ik heb op het einde voor het doorzenden van de bestelling een opmerking toegevoegd voor een aanpassing op een broodje, dit werd niet gezien. Dus collega was niet zo blij.... 7/17/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super tevreden! 7/17/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/16/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd zeer tevreden over de kwaliteit van het eten, de gebruiksvriendelijkheid van de website en de stipte levering. 7/16/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/15/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Laattijdig besteld, en toch nog erbij genomen voor aan huis te leveren. Zeer vriendelijke bezorgster! Met veel smaak was alles op!Zeer lekker! 7/14/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/14/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/13/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer top!! Dikke merci. 7/13/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer lekker! Voor herhaling vatbaar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/12/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/10/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heb al verschillende malen bij jullie besteld en ben altijd zeer tevreden geweest. Maar vandaag waren mijn broodjes niet meer krokant. Spijtig 7/7/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/5/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/3/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/3/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/3/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/3/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Levering gevraagd om 11u-11u15, effectieve levering om 12u. Laat de mensen dan geen keuze maken voor een uur van levering als er toch niet naar gekeken wordt. 7/3/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
mss zou de optie halve stokbroodjes ook nog leuk zijn ipv van enkel grote of sandwich 7/2/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vind het spijtig dat je sinds de nieuwe website niet meer kunt aanduiden wat er niet op het broodje mag liggen, zoals geen sla, tomaat, enz..., of geen opmerking meer kunt noteren, zoals mayo in plaatst van mosterd. Ook vind ik het spijtig dat er bij een broodje eiersalade geen extra eieren meer tussenliggen. Maar wel altijd lekkere broodjes! 6/30/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
DagsuGGesties nog niet aangepast , voor de rest top. Was heel lekker. 6/30/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles goed in orde,n mooi op tijd en lekkere verse broodjes. 6/30/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was perfect de bezorging juist uur ,vriendelijk ,netjes, mooie ontbijtmand ,goed gevuld 5/5 kan niet beter zijn 👍🏻 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/28/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
in de laatste bestellingen al een paar keer zonder groenten gevraagd, lijkt niet te werken via opmerkingen veld. Kan er geen optie bij de broodjes gezet worden"zonder groenten"? 6/25/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/24/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/24/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
6/24/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd tip top! Grote fan van de slaatjes én de wraps. Vol verse, knapperige groentjes. 6/23/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/23/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/22/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De slaatjes zouden nog lekkerder zijn met meer variatie van sla en wat toppings zoals pijnboompitten of (verse) kruiden. De pastasalade bevatte iets te veel saus. De wrap was top. Evenals de bezorgservice: prima. Op de website zou het nog beter zijn als er een foto van de salade getoond zou worden. 6/20/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Spaghetti koud buikloop van 6/19/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Al 3 keer te weinig geld terug gekregen . Ga ni over 1 euro ma tussen 5 euro en 15 !!! 6/18/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als ik een suggestie mag doen: aanpassing van de vermelding van de ingrediënten voor een wrap met geitenkaas. Ik bestelde deze omdat daar niets van vlees bij was vermeld. Bleek daar toch spek bij te zitten. Voor de rest vlotte levering. 6/18/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat het Fanta was ipv Cola 6/18/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer tevreden! 6/16/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/16/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/16/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
vroeger kon je aangeven geen sla of ei tussen je broodje te willen … nu kan dat niet meer :( ! Heel spijtig . 6/16/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/16/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/16/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/16/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/16/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/15/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mooi op tijd geleverd. Rijkelijk gevulde ontbijtmand voor vaderdag. Lekker en veel variatie! Op de website was de mand nog steeds niet onderweg terwijl ze al geleverd was. Dit vinden we niet zo erg aangezien het product op tijd aanwezig was. 6/15/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
perfect in orde 6/15/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/15/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
top This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De ontbijtmand voor Vaderdag was geweldig! Super veel en super lekker!! We hebben er van genoten. Dikke dank je wel!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling op verkeerde naam + geleverd bij de buren 😕 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
Beste, bedankt voor uw feedback. De naam die er op stond was de naam van onze bezorger. Er was blijkbaar inderdaad verwarring met het huisnummer. Ondanks deze verwarring was onze bezorger op tijd en heeft u kunnen genieten van het ontbijt. Groetjes
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker, verzorgd en perfect op tijd geleverd. Bedankt This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles zeer lekker en zeker voldoende zeker voor herhaling vatbaar This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
Beste, bedankt voor uw feedback. Had u graag iets anders gezien aan het ontbijt? Groetjes
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeker voor herhaling! Super tevreden! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Grote merci! Mijn papa was meer dan tevreden!!! Top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
De Pic Nic 5 stars after 278 reviews
De Pic Nic