Reviews


5 stars after 738 reviews
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/11/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
geen 12/10/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/6/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker, vers, verzorgd en stipt geleverd aan huis. Top! Bedankt! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/4/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker ontbijtje gehad! Top service. Zullen we vaker doen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/4/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eerste maal via Bongobon....perfect....kwaliteit...levering....zéér tevreden πŸ‘πŸ‘πŸ‘ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/4/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles top in orde ,kwaliteit top ,service heel goed 12/2/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Beste We hebben ondertussen al een aantal bestellingen bij jullie geplaatst. Heel vaak komt het voor dat er één of meerdere producten niet beschikbaar zijn. Vandaag waren er terug 3 producten die ik niet terugvond op de website. Ik probeerde telefonisch contact op te nemen, maar kon niemand bereiken. Er heeft ook niemand teruggebeld. Het is dan ook heel tijdsintensief om collega's te vragen een alternatief te kiezen. Helaas gebeurt dit te vaak en hebben we besloten geen bestellingen meer bij jullie te plaatsen. Vriendelijke groeten 12/2/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles tip top in orde, van bestelling tot levering en de soep is steeds heerlijk! 11/28/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles naar wens 11/24/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker broodje, correcte prijs, goede service! 11/21/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/21/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer lekker en zeker genoeg! Snelle bezorging! 11/19/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super!!! 11/19/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk vers broodje en lekkere dagschotel 11/16/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer lekkercen vers 11/15/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer mooie en vooral goed gevulde ontbijtmand, tot in de puntjes verzorgd alles was aanwezig, meer dan voldoende. Levering perfect op tijd. Een absolute aanrader. 11/14/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dik inorde This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/13/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
11/10/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/5/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Enige dat miste in de ontbijtmanden was boter, ook zou ik ipv een appel een kiwi of zo voorzien, voor de rest alles dik inorde This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/23/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ontbijt mand was lekker en op tijd geleverd juist smeerboter was niet aanwezig. 10/22/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/19/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/8/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/7/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/5/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/4/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/4/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima service, lekker ontbijtje πŸ‘πŸ‘πŸ‘ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/2/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Schitterend This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/25/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/25/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/19/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was primaπŸ‘ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/18/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dank u wel voor de prachtige mooie goed gevulde ontbijt mand goed geleverd en heb gehoord van mijn dochter en kleinkindjes dat het verrukkelijk πŸ˜‹ lekker was dank u wel super blij πŸ˜€ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/18/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/11/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/9/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere broodjes, mooi op tijd geleverd. 9/2/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer lekkere verzorgde broodjes en wraps This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/21/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging was heel goed. Stipt en vriendelijke mevrouw. Niks op aan te merken. Wrap met zalm vond ik superlekker. Bij de wrap met guacamole vroeg ik mij heel even af waar de guacamole was. Voor mij mocht er veel meer guacamole op. 8/20/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vriendelijke en correcte levering. Lekker pakket en meeeeer dan genoeg! 8/20/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
VOOR HERHALING VATBAAR 8/15/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer dik inorde! Bedankt voor de top service! 8/8/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/7/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/7/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dit was super lekker Mooi gepresenteerd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/7/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel tevreden was super lekker! Dankjewel 8/6/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Excellent 8/1/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super, spijtig dat het een eindje van hier is. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/31/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vriendelijke bezorger en super lekker ontbijt. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/31/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Uitgebreide, verzorgde ontbijtbox, heeft ons enorm gesmaakt! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/31/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hadden een bestelling gedaan voor 7 broodjes. Omdat jullie geen brie meer hadden werd er geen broodje brie geleverd. Op zich alle begrip, maar had fijn geweest moesten jullie toch een ander broodje mee hadden gebracht (gewoon kaas of mozzarella of een andere kaasvariant op brie;-)) Heel vriendelijke aflevering wel, dus daar niets op aan te merken. Maar nu moest ik als enige nog achter een broodje rijden. Jullie probeerden blijkbaar te bellen maar daar hebben wij niets van gemerkt (nochtans een bedrijf met tel online te vinden). De andere broodjes waren overigens heel lekker (hoorde ik van mijn collega's;-)) Dank voor uw begrip! 7/20/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/19/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Werd mooi op tijd (ietsje ervoor) bezorgd zonder problemen. Inhoud was méér dan voldoende en lekker vers. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/17/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heel lekker! Meer dan genoeg voor 2 personen! Voor herhaling vatbaar. 7/15/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Spijtig dat je een broodje Brie & chorizo vraagt, maar gewone kaas krijgt ipv brie 7/1/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Iets langer wachttijd, maar zeer lekker! Alleen spijtig dat de dochter haar panini koud was. Heb deze nog 5minuutjes in de oven moeten steken. Voor de rest super tevreden! 7/1/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/30/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/21/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/14/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/13/2022
De Pic Nic 5 stars after 738 reviews
De Pic Nic