Reviews


5 stars after 344 reviews
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker ontbijt en perfect op tijd in Kuurne ondanks de afstand ! Bedankt ! Een aanrader This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/29/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestelling plaatsen via de site was even zoeken maar komt ook omdat we voor de eerste maal gebruik maken van jullie site. Een volgende maal zal alles veel vloter lopen. Positief is dat je met de bestelling via de site de vooruitgang van je bestelling kan vinden. De levering was netjes op tijd De inhoud van de mand was meer dan we verwacht hadden...lekker verse producten en ruim voldoende. Het fruitsap was lekker want vaak laat dit te wensen over maar niet bij jullie. We raden jullie zeker aan ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/29/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/28/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/15/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/14/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super! Mooie, gevulde mand met voor elk wat wils! Het heeft gesmaakt! 11/9/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/27/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer goede service! Heel lekker en heel veel! 10/27/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/26/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het ontbijt was dik in orde. Maar na telefonisch contant en email was er gevraagd of dit vroeger kon geleverd worden dan op het gevraagde uur. En spijtig genoeg is dit niet gebeurd. Ondanks dat na telefonisch contant mij dit beloofd is This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer genoeg niet het juiste broodje gekregen. 10/23/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere, krokante en verse broodjes! 10/23/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals steeds heel verzorgd en lekker en nu ook geleverd voor 11u30 ! 10/23/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/23/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer goeie en vriendelijke service! Mand is verzorgd en mooi gepresenteerd. Aanrader! 10/23/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/22/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/21/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
alles mooi op tijd geleverd topservice 10/20/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer lekker! 10/19/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/16/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
de broodjes waren heel lekker enkel jammer dat er saus op was terwijl dit anders was gevraagd waardoor het toch minder heeft gesmaakt dan anders :s. 10/16/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/16/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/15/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik had soep met balletjes besteld en betaald. Er zaten geen balletjes bij... 10/15/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik schreef bij opmerking dat ik liever cocktailsaus had ipv mayo op mijn smos. Hier werd geen rekening mee gehouden. Jammer. 10/9/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bedankt om voor 12 uur te leveren!! 10/9/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/9/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
goede, gebruiksvriendelijke website, veel keuze en lekker 10/8/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/8/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/6/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/2/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top ! 9/29/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/29/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/29/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/29/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/29/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/27/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alweer super! Lekker, netjes en op tijd geleverd! De jarige dochter was in de wolken! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/27/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Opnieuw zeer tevreden van de service en de versheid van de producten 9/25/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/24/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/23/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/23/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/23/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De levering is later dan aangevraagde tijdsblok. We willen jullie niet opjagen en zo snel mogelijk opgeven of bv 11u maar als ons eten pas rond 5 a 10 voor 12 aankomt is er wel wat stress bij de collega's, we eten namelijk in tijdsblokken. Voor de rest zijn we zeer tevreden van de keuze! Groeten 9/22/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het bestellen van een broodjeslunch verliep vlot en was duidelijk. En de broodjes waren heel lekker! 9/22/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 9/22/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/22/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/20/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat we niet werden verwittigd dat de levering later (2uur en 45 minuten) dan aangevraagd zou plaatsvinden dan het gevraagde uur maar voor de rest: topkwaliteit en vriendelijke bediening/levering. 9/18/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/18/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/17/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/17/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/11/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Door de nieuwe interface van de website kan er geen opmerking meer geschreven worden bij de broodjes apart, enkel op het einde bij het afrekenen. Dit heeft voor al heel wat frustratie gezorgd bij de collega's omdat er geen rekening gehouden werd met de opmerking. 9/11/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/11/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/10/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
9/10/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lijkt me simpeler om gewoon de groentjes te kunnen aanduiden dewelke je wel of niet erop wil. 9/10/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling meer of een uur te laat waardoor ook geleverd na mijn middag pauze 9/10/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/8/2020
De Pic Nic 5 stars after 344 reviews
De Pic Nic