Reviews


5 stars after 649 reviews
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/29/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
zeer verzorgd en zeer uitgebreid ontbijt ! snelle levering - komt afspraken na. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/24/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/23/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
We hadden het gevoel dat de broodjes niet vers waren. 4/20/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
zeer lekker wat er allemaal inzat maar misschien kan het beter zijn om voor twee personen ook 2 chocoladekoeken en 2 croissants te voorzien. Misschien iets kleinere dan de gewoonlijke koffiekoeken. 4/19/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel veel en verzorgd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/17/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heel lekker en uitgebreid ,zeker voor herhaling vatbaar . Dikke duim 👍voor het team . En een heel vlotte bediening. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/17/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het luxe paasontbijt en het kinderontbijt waren super lekker! We hebben het niet allemaal opgekregen, wat een mooie en goed gevulde ontbijtmanden. Top service, top levering en super lekker!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/17/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heel lekker. Een echte aanrader. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/17/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Verzorgd en gevarieerd pakket, vriendelijk en levering zoals voorzien This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/17/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastisch ontbijt! 4/13/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/3/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/1/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was ok, dank je wel This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/20/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was als verrassing voor mijn nichtje haar verjaardag. Ze was super content, dik inorde en op tijd geleverd. 3/19/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
super lekker 3/14/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Verzorgd, lekker en uitgebreid ontbijt, op tijd geleverd. Zeker ruim voldoende. Zeer tevreden. Voor herhaling vatbaar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/13/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect op tijd en met de glimlach geleverd.. 3/11/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super ! 3/11/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/6/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/6/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles TOP! 3/3/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/27/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/24/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super. Heel Lekker. Top service,Ik bestel nog. 2/21/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer ruim assortiment, zeer divers samengesteld. Heerlijk ontbijt! ( er is nog voldoende voor een derde person) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/20/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Zeker voldoende maar witte pistolets hadden erbij gemogen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/20/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Cupido's Tapas op Valentijn! Echt superlekker en heel gevarieerd! We kunnen er 2 dagen van eten! :-) Voor de eerste keer besteld bij jullie en zal zeker niet de laatste zijn! Echt top! 2/14/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/14/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/14/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer lekkere tapasschotel, op tijd geleverd, echte aanrader! 2/14/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/13/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat een prachtige brunchmand voor Valentijn hebben wij ontvangen vandaag! Alles is heel lekker en zeker ruim voldoende qua porties. Wij kijken alvast uit naar Moederdag, Vaderdag,… ;-) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/13/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/13/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/13/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Persoonlijk vond ik de vorige versie van de website beter/handiger werken. 2/11/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker krokante broodjes op het afgesproken uur geleverd 2/9/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 2/5/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/30/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Wij waren verbaasd dat we 2 euro moesten betalen ondanks het feit dat er gratis wordt geleverd in Oudenaarde 1/27/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/22/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/16/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/15/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mooi op tijd geleverd... Mooi gevulde mand met zeer lekkere croissant!! Top!! 1/15/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/8/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superlekker, mooi gepresenteerd. Bedankt voor de levering! 1/8/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helaas hebben wij 10 euro te weinig teruggekregen bij het afrekenen van het ontbijt. Helaas geef ik even mee dat het ontbijt zelf voor die prijs ook wel teleurstellend was aangezien er oa dingen niet bijzaten die wel vermeld staan op de website (o.a. de chocoladetwister met chocolade, waren geen beignets met chocolade) en er amper 2 koffiekoeken te vinden waren. Het was zeker verzorgd etc, maar voor die prijs helaas echt teleurstellend. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/2/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/1/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mooie ontbijtmand,, lekker vers en zeker voldoende ! Leuke kennismaking met jullie bedrijf. Vriendelijke bezorging aan huis. Fijn om zo het nieuwe jaar te starten ! Dikke pluim ! 1/1/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer rijkelijk gevulde ontbijtmand. Alles was aanwezig. Lekker gegeten bedankt 12/28/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/25/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het ontbijt werd om 12u geleverd iets te laat om te ontbijten. Dan maar als brunch gegeten. Was wel lekker. 12/23/2021
Beste, bedankt voor uw feedback. Volgens onze gegevens heeft u aangevraagd om het ontbijt te laten leveren tussen 11 u 30 en 12 uur. We zijn blij dat het u gesmaakt heeft. Groetjes
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 12/20/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was top! Super tevreden dus. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/19/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel vers en lekker, zeer mooie verzorgde ontbijtmand, en op tijd geleverd. TOP! 12/18/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/18/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/14/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ontbijtmand was dik in orde. Levering op gevraagde uur. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/12/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/12/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heel lekker en verzorgd. Zeker een aanrader This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/12/2021
De Pic Nic 5 stars after 649 reviews
De Pic Nic