Reviews


5 stars after 708 reviews
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/19/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was dik in orde en lekker. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/19/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ontbijtmand besteld, geleverd op het uur van afspraak, vriendelijke chauffeur en meer dan genoeg voor 2 personen, fijne variatie ook. Topservice dus! 3/13/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/6/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/5/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/26/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 2/25/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik was zeer aangenaam verrast door 3 verschillende soorten brood (en vond ze allemaal heerlijk, vooral die met kaas): kaas, kokos en zachte karamel. Heel leuk verpakt, met aandacht voor detail (hartjes), echt heerlijke gerechten, zeer goed geserveerde porties... gewoon zalig! Suggestie: Ik maak altijd foto's maar ik kan ze op je review plaatsen 2/21/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/19/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
verzorgd ontbijt heel lekker🙂 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/19/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De ontbijtmand zag er super uit. En je hebt echt heel veel voor twee personen. De leveringstijd was wat later dan afgesproken. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/19/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was tip top in orde en zeer lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/19/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was allemaal in orde 🙂 2/14/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/14/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was de eerste keer. Veel variatie. Heel lekker. Ik bestel er met plezier terug. Alles was aanwezig zoals op de website. Mooie verrassing voor de Valentijn voor mijn partner. 10 op 10 2/14/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer goede service echt een aanrader top 2/14/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hou van de doos! Super origineel, het ene ding lekkerder dan het andere, zeer zorgvuldig verpakt (thematisch), altijd een geweldige service... alleen één vreemd ding: waarom van alles 3 stuks en niet 4???? Het was wel voor 2 personen ☺️ 2/13/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was dik in orde. Voor herhaling vatbaar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/12/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een heerlijke ontbijtmand! Zo danig uitgebreid dat we er met ons tweetjes zelfs een brunch van konden maken. Bedankt! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/12/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/12/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
2de maal op rij het verkeerde ontbijt gehad. Heel jammer als je er zo naar uitkijkt... 2/11/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig dienst, heel goede verzorgde, echt heel lekker en helemaal niet gierig! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2/9/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/6/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker veel variatie, lekker brood, lekkere koeken… Klein minpuntje: Vers fruitslaatje zou beter geweest zijn dan gewoon één appel. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/15/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/15/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/14/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/7/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekkere broodjes. Iedereen was tevreden ! 1/2/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Zou leuk zijn mocht je per broodje een naam kunnen noteren. Zo kunnen de broodjes nog sneller verdeeld worden. 12/14/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles in orde This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/11/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/11/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
geen 12/10/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/6/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker, vers, verzorgd en stipt geleverd aan huis. Top! Bedankt! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/4/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker ontbijtje gehad! Top service. Zullen we vaker doen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/4/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eerste maal via Bongobon....perfect....kwaliteit...levering....zéér tevreden 👍👍👍 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/4/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles top in orde ,kwaliteit top ,service heel goed 12/2/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Beste We hebben ondertussen al een aantal bestellingen bij jullie geplaatst. Heel vaak komt het voor dat er één of meerdere producten niet beschikbaar zijn. Vandaag waren er terug 3 producten die ik niet terugvond op de website. Ik probeerde telefonisch contact op te nemen, maar kon niemand bereiken. Er heeft ook niemand teruggebeld. Het is dan ook heel tijdsintensief om collega's te vragen een alternatief te kiezen. Helaas gebeurt dit te vaak en hebben we besloten geen bestellingen meer bij jullie te plaatsen. Vriendelijke groeten 12/2/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles tip top in orde, van bestelling tot levering en de soep is steeds heerlijk! 11/28/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles naar wens 11/24/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker broodje, correcte prijs, goede service! 11/21/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/21/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer lekker en zeker genoeg! Snelle bezorging! 11/19/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super!!! 11/19/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk vers broodje en lekkere dagschotel 11/16/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer lekkercen vers 11/15/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer mooie en vooral goed gevulde ontbijtmand, tot in de puntjes verzorgd alles was aanwezig, meer dan voldoende. Levering perfect op tijd. Een absolute aanrader. 11/14/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dik inorde This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/13/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
11/10/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/5/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Enige dat miste in de ontbijtmanden was boter, ook zou ik ipv een appel een kiwi of zo voorzien, voor de rest alles dik inorde This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/23/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ontbijt mand was lekker en op tijd geleverd juist smeerboter was niet aanwezig. 10/22/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/19/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/8/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/7/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/5/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/4/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/4/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima service, lekker ontbijtje 👍👍👍 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/2/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Schitterend This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/25/2022
De Pic Nic 5 stars after 708 reviews
De Pic Nic