Reviews


5 stars after 237 reviews
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/20/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat we niet werden verwittigd dat de levering later (2uur en 45 minuten) dan aangevraagd zou plaatsvinden dan het gevraagde uur maar voor de rest: topkwaliteit en vriendelijke bediening/levering. 9/18/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/18/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/17/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/17/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/11/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Door de nieuwe interface van de website kan er geen opmerking meer geschreven worden bij de broodjes apart, enkel op het einde bij het afrekenen. Dit heeft voor al heel wat frustratie gezorgd bij de collega's omdat er geen rekening gehouden werd met de opmerking. 9/11/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/11/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/10/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
9/10/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lijkt me simpeler om gewoon de groentjes te kunnen aanduiden dewelke je wel of niet erop wil. 9/10/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling meer of een uur te laat waardoor ook geleverd na mijn middag pauze 9/10/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/8/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superlekker en vers. Levering was helemaal op tijd. Enigste minpuntje is dat je bij het bestellen via de website van 1 artikel, je daar geen opmerkingen bij kan zetten, enkel bij het afrekenen bij het totaalbedrag, maar als je meerdere artikels besteld, kan het wat onduidelijk worden .. 9/8/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik heb nooit mijn broodjes ontvangen ... 9/4/2020
Beste, uw broodjes waren zoals telefonisch meegedeeld inderdaad in het bedrijf naast u geleverd. Onze excuses voor het ongemak.
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/3/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het ontbijtmand is goed toegekomen. Alles was vers en heerlijk! Bedankt dat jullie op de gewenste datum hebben geleverd! Ik bestel zowieso nog bij jullie! Bedankt voor de goede service! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/2/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/20/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vaderdag aanbieding staat er nog op 😉🤭 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/19/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste, Alles is TOP bij jullie, maar jullie vorige website was veel gebruiksvriendelijker. Als er een aanpassing moest gebeuren aan een broodje, kon dat bij het broodje zelf ingegeven worden, plus we konden ook vermelden voor wie het broodjes was. Met de nieuwe website, lukt dit niet. Ik heb op het einde voor het doorzenden van de bestelling een opmerking toegevoegd voor een aanpassing op een broodje, dit werd niet gezien. Dus collega was niet zo blij.... 7/17/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super tevreden! 7/17/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/16/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd zeer tevreden over de kwaliteit van het eten, de gebruiksvriendelijkheid van de website en de stipte levering. 7/16/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/15/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Laattijdig besteld, en toch nog erbij genomen voor aan huis te leveren. Zeer vriendelijke bezorgster! Met veel smaak was alles op!Zeer lekker! 7/14/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/14/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/13/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer top!! Dikke merci. 7/13/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer lekker! Voor herhaling vatbaar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/12/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/10/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heb al verschillende malen bij jullie besteld en ben altijd zeer tevreden geweest. Maar vandaag waren mijn broodjes niet meer krokant. Spijtig 7/7/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/5/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/3/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/3/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/3/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/3/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Levering gevraagd om 11u-11u15, effectieve levering om 12u. Laat de mensen dan geen keuze maken voor een uur van levering als er toch niet naar gekeken wordt. 7/3/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
mss zou de optie halve stokbroodjes ook nog leuk zijn ipv van enkel grote of sandwich 7/2/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vind het spijtig dat je sinds de nieuwe website niet meer kunt aanduiden wat er niet op het broodje mag liggen, zoals geen sla, tomaat, enz..., of geen opmerking meer kunt noteren, zoals mayo in plaatst van mosterd. Ook vind ik het spijtig dat er bij een broodje eiersalade geen extra eieren meer tussenliggen. Maar wel altijd lekkere broodjes! 6/30/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
DagsuGGesties nog niet aangepast , voor de rest top. Was heel lekker. 6/30/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles goed in orde,n mooi op tijd en lekkere verse broodjes. 6/30/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was perfect de bezorging juist uur ,vriendelijk ,netjes, mooie ontbijtmand ,goed gevuld 5/5 kan niet beter zijn 👍🏻 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/28/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
in de laatste bestellingen al een paar keer zonder groenten gevraagd, lijkt niet te werken via opmerkingen veld. Kan er geen optie bij de broodjes gezet worden"zonder groenten"? 6/25/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/24/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/24/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
6/24/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd tip top! Grote fan van de slaatjes én de wraps. Vol verse, knapperige groentjes. 6/23/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/23/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/22/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De slaatjes zouden nog lekkerder zijn met meer variatie van sla en wat toppings zoals pijnboompitten of (verse) kruiden. De pastasalade bevatte iets te veel saus. De wrap was top. Evenals de bezorgservice: prima. Op de website zou het nog beter zijn als er een foto van de salade getoond zou worden. 6/20/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Spaghetti koud buikloop van 6/19/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Al 3 keer te weinig geld terug gekregen . Ga ni over 1 euro ma tussen 5 euro en 15 !!! 6/18/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als ik een suggestie mag doen: aanpassing van de vermelding van de ingrediënten voor een wrap met geitenkaas. Ik bestelde deze omdat daar niets van vlees bij was vermeld. Bleek daar toch spek bij te zitten. Voor de rest vlotte levering. 6/18/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat het Fanta was ipv Cola 6/18/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer tevreden! 6/16/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/16/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/16/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
vroeger kon je aangeven geen sla of ei tussen je broodje te willen … nu kan dat niet meer :( ! Heel spijtig . 6/16/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/16/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/16/2020
De Pic Nic 5 stars after 237 reviews
De Pic Nic