Reviews


5 stars after 637 reviews
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer dik inorde! Bedankt voor de top service! 8/8/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/7/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/7/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dit was super lekker Mooi gepresenteerd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/7/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel tevreden was super lekker! Dankjewel 8/6/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Excellent 8/1/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super, spijtig dat het een eindje van hier is. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/31/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vriendelijke bezorger en super lekker ontbijt. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/31/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Uitgebreide, verzorgde ontbijtbox, heeft ons enorm gesmaakt! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/31/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hadden een bestelling gedaan voor 7 broodjes. Omdat jullie geen brie meer hadden werd er geen broodje brie geleverd. Op zich alle begrip, maar had fijn geweest moesten jullie toch een ander broodje mee hadden gebracht (gewoon kaas of mozzarella of een andere kaasvariant op brie;-)) Heel vriendelijke aflevering wel, dus daar niets op aan te merken. Maar nu moest ik als enige nog achter een broodje rijden. Jullie probeerden blijkbaar te bellen maar daar hebben wij niets van gemerkt (nochtans een bedrijf met tel online te vinden). De andere broodjes waren overigens heel lekker (hoorde ik van mijn collega's;-)) Dank voor uw begrip! 7/20/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/19/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Werd mooi op tijd (ietsje ervoor) bezorgd zonder problemen. Inhoud was méér dan voldoende en lekker vers. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/17/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heel lekker! Meer dan genoeg voor 2 personen! Voor herhaling vatbaar. 7/15/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Spijtig dat je een broodje Brie & chorizo vraagt, maar gewone kaas krijgt ipv brie 7/1/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Iets langer wachttijd, maar zeer lekker! Alleen spijtig dat de dochter haar panini koud was. Heb deze nog 5minuutjes in de oven moeten steken. Voor de rest super tevreden! 7/1/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/30/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/21/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/14/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/13/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat een overvloed! Wij zijn vandaag nog steeds restjes aan het opeten en onze kindjes hebben ook al een en ander mogen proeven en het was allemaal super lekker! 6/13/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/13/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/12/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles dik in orde superlekker ontbijt prijs kwaliteit dik in orde kinderontbijt in leuke boxhuisje verpakking voor herhaling vatbaar This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/12/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere, originele, goed gevulde wraps in vele variëteiten. Mooi op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar! 6/7/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/7/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/5/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/29/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/28/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/22/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/19/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was in orde ! 5/13/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/12/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/11/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
5/10/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Beste Op zich was de bestelling in orde, het was ook een basic pakket, maar eerlijk gezegd van de ontbijten die ik al gehad heb, was deze kwalitatief de minste. De koffiekoeken vond ik niet zo vers, het bruine granen broodje was wat slap en de pistolet niet zo krokant. De koek die er in zat met kaas was helemaal niet lekker, vond niemand van de familie en de ronde koeken met rozijnen waren nogal uitgebakken. Wij die zelden koffiekoeken eten, keken er echt naar uit en vonden het jammer. Bovendien was er 1 appelsien beschimmeld en de kellogs koek die erbij zat was overtijd. Ik vind het jammer dat voor zo´n bedrag, want geef toe, goedkoop is dit niet, er niet wat meer kwaliteit kan geboden worden. Sorry, maar is geen reclame. 5/9/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was in orde 5/9/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste, kan u me even de lijst bezorgen van de zaken die in de mand zaten aub? Ik vind deze niet meer terug op de website. Bedankt. Sharon.vanimpe@gmail.com This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Superlekkker, en zeker voldoende This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hadden een Moederdagontbijt gekozen met een kinderbox. Zeer leuk verpakt in een huisje met zeer veel lekkers voor de kinderen. Echt een aanrader. Ons basisontbijt viel daarentegen niet mee. Pistolet, broodje en koffiekoeken waren taai en precies niet vers. Misschien omdat de ontbijtbox uit de frigo kwam, en daardoor alles taai is? Wij hadden geen vlees gevraagd en we kregen een mooi en rijkelijk bordje met 4 verschillende kazen. Misschien een tip voor jullie om de koffiekoeken, pistolets en broodjes afzonderlijk te verpakken( niet samen met voedingswaren die in de frigo moeten bewaard worden). Zo blijven ze krokant en lekker om te eten. De levering was perfect op tijd en een zeer overzichtelijke website. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Meer dan voldoende, alles er op en eraan ๐Ÿ‘ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wel jammer ik had het ontbijt op 8 mei gevraagd en heb deze op 7mei ontvangen. Maar voor de rest geen opmerkingen. Mvg 5/7/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
de ontbijtmand werd 45 min later dan aangegeven bezorgd; vandaar een score 3 5/7/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima in orde 5/7/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/7/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere broodjes, correct geleverd, top service ! 4/30/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 4/29/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/29/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
zeer verzorgd en zeer uitgebreid ontbijt ! snelle levering - komt afspraken na. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/24/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/23/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
We hadden het gevoel dat de broodjes niet vers waren. 4/20/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
zeer lekker wat er allemaal inzat maar misschien kan het beter zijn om voor twee personen ook 2 chocoladekoeken en 2 croissants te voorzien. Misschien iets kleinere dan de gewoonlijke koffiekoeken. 4/19/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel veel en verzorgd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/17/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heel lekker en uitgebreid ,zeker voor herhaling vatbaar . Dikke duim ๐Ÿ‘voor het team . En een heel vlotte bediening. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/17/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het luxe paasontbijt en het kinderontbijt waren super lekker! We hebben het niet allemaal opgekregen, wat een mooie en goed gevulde ontbijtmanden. Top service, top levering en super lekker!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/17/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heel lekker. Een echte aanrader. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/17/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Verzorgd en gevarieerd pakket, vriendelijk en levering zoals voorzien This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/17/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastisch ontbijt! 4/13/2022
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/3/2022
De Pic Nic 5 stars after 637 reviews
De Pic Nic