Reviews


5 stars after 521 reviews
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker en gevarieerd en uitgebreid 11/26/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel goede service en meer dan genoeg voor 2 personen 11/22/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/21/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/20/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zalig genoten van een lekker ontbijt, ons aan de deur afgeleverd! Thx! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/14/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/14/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mijn papa is Superziek en eet de laatste tijd zeer weinig maar jullie bord heeft hij volledig leeggegegeten! Dus ofwel kan mijn mama niet koken maar ik denk eerder dat het hem ontzettend hard heeft gesmaakt jullie eten ;) 11/13/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/11/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Behalve dat het vooropgesteld tijdstip van levering niet werd gerespecteerd (geleverd iets voor 09h00 daar waar 11h00 was aangegeven) is er helemaal niets aan te merken op de ontbijtmand. Netjes verpakt, uitgebreid en kwaliteitsvolle producten. Het heeft gesmaakt. 11/11/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Gebruik bij Pic Nic geen bongobon 'ontbijt aan huis'. Vandaag werd ons een basic ontbijt afgeleverd waarde cadeaubon 49.90€ + leveringskost 9€ ! Een teleurstelling. C.V.H. 11/11/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/1/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goedgevulde ontbijtmand, heeft gesmaakt! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/31/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/29/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Al een aantal keer een product dat ontbrak, verder zeer tevreden en mooi op tijd geleverd. 10/26/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/24/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal in orde en op tijd geleverd! Super ook met de verpakking en de attenties voor de kidsontbijten. Topper! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/24/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/23/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was zeker meer dan voldoende, mooi verpakt, heel gevarieerd, maar de koffiekoeken en sandwich waren niet vers. En dat was wel heel jammer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/17/2021
Bedankt voor uw reactie. Blij dat het lekker en voldoende was. De koeken hebben wij diezelfde ochtend vers afgebakken. Deze waren zeker vers. Groetjes.
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nog nooit klachten gehad. Altijd verzorgd, prijs-kwaliteit dik oké en snelle levering. Top! 10/14/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Salades werden op tijd geleverd en waren zeer lekker ! Een aanrader. 10/14/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/10/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/5/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker en zeer royaal ontbijt met zorg bereid. Voor herhaling vatbaar en zal het zeker nog als geschenk aanbieden. Nogmaals bedankt 👍👍 10/2/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De broodjes waren ruim op tijd geleverd. In het verleden al vaak besteld bij jullie, maar was zeker 2j geleden of zelfs langer. Nu terug eens besteld en is nog steeds TOP jullie broodjes, alles vers van groentjes, ook een goed gevuld broodje. Alvast bedankt voor de service en TOP producten die jullie leveren 9/29/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/28/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geen bubbels gezien. Rest OK maar ook wel niet geweldig. 9/27/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
superlekker en supervers 9/27/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 9/23/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/23/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tip top in orde. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/19/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/17/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
super tevreden! alles is super lekker en een deftige hoeveelheid! 9/16/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/10/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De brunchmand was geweldig!!!! Zijn geld meer dan waard!!!! 9/6/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/5/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heel lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/29/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/22/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/22/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/15/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super ontbijt, een echte aanrader 8/14/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer van de 6euro die moet betaald worden voor levering. 8/14/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/9/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldige kwaliteit en prima service Een aanrader This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/8/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect rijkelijk gevulde ontbijtmand. Vriendelijke bezorging. Een aanrader. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/1/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/1/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hallo, ik heb voor mijn zus haar bday een ontbijtmand besteld. Ze heeft het vandaag ontvangen, ze was super blij. Het was veel en vooral vers. Mooi op tijd geleverd alles was tip top inorde! Herhaling vatbaar, bedankt voor de goede service! Groetjes. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/1/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles naar wens. Heerlijk ontbijt en zeker meer dan voldoende voor twee personen. Een aanrader. Bedankt. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/18/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel verzorgd en lekker! 7/9/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker gegeten met onze bongo-bon! Heel grote ontbijtmand voor twee personen, veel variatie, een aanrader! 7/3/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heel lekker jammer dat de yoghurt al 10 dagen vervallen was This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/27/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/16/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was prima in orde. 6/16/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bestelling een uurtje te vroeg geleverd. Gelukkig waren we thuis want volgens de opvolging van de levering wordt deze nog steeds bereid. 😄 maar het eten zelf was top. 6/14/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/14/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/13/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/13/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/13/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/13/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/13/2021
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ondanks het misverstand van ons, toch een heerlijke mand mogen ontvangen! Top service! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/13/2021
De Pic Nic 5 stars after 521 reviews
De Pic Nic