Reviews


5 stars after 755 reviews
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima ...mooi vol ontbijt dat heerlijk smaakte . Dank je wel voor de goede service This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/25/2024
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel mooi afgewerkt en heel vriendelijk onthaalt. Geen enkele vraag is teveel om te beantwoorden. Top service This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/25/2024
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Genoten van een lekker ontbijt aan huis met een grote keuze aan productjes. Zeker voor herhaling vatbaar! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/18/2024
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
lekker vers en prima verzorgd 2/17/2024
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/16/2024
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer aangenaam verrast!heel lekker en genoeg.ales stond genoteerd om op te warmen. Een echt aanrader. 2/15/2024
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goeie service van het gekozen uur , vriendelijke man die hier aankwam en uitleg gekregen wat nog effe verwarmt moest worden . Voor 2 personen heb je echt genoegt voor van te smullen . Bedankt hiervoor ! 2/14/2024
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/11/2024
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor ons was de bestelling zonder uitleg iets moeilijker om te vinden . Kwaliteit , service PRIMA . This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/4/2024
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We zijn klant en het was een leuke verrassing: nieuw menu! 😊 Het is altijd heerlijk, goede producten, alles zoals afgesproken... Ik heb echt niets dan complimenten. Mijn enige suggestie: menu afwisselen volgens de seizoenen (bvb) voor meer variatie. 1/15/2024
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dik in orde!! 1/13/2024
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was een heerlijke ontbijt heel verzorgd en een hele vriendelijk Mr hele goede ontvangst een hele dikke πŸ‘πŸ‘πŸ‘ 100 % Top zal er nog komen en bestellen 1/13/2024
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vriendelijk en snel contact. Heel mooie ontbijtbox met zeer verse en lekkere producten. Bedankt! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/31/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Rijkelijke ontbijtmand Zeer lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/17/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was zeer goed en lekker en hartelijk bedankt groetjes 12/16/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een oprechte pluim voor de kraakverse kwaliteit én zeer klantvriendelijke service. Een aanrader van formaat! πŸ‘ 12/11/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
πŸ˜‹πŸ‘Œ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/10/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker en veel This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/12/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/12/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was tiptop in orde en meer dan genoeg, dat vraagt naar meer dus zullen er in het vervolg nu en dan even van genieten πŸ˜‰πŸ˜‹ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/5/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling niet doorgegaan omwille van ziekte van de leverancier. Verjaardagsontbijt niet kunnen doorgegaan. 10/28/2023
Beste, normaal zou u tijdig een bericht gekregen hebben om uw bestelling met de bongo bon te verplaatsen.
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super service! Op tijd geleverd met een glimlach en zeer lekker! Een echte aanrader! 10/21/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles picobello in orde! Kleine opmerking: niet zo duidelijk om bongobon om te wisselen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/1/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/9/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker, vers, ruim voldoende. 8/12/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Alles in orde. Mooi, afgewerkt ontbijt! Ruim voldoende! 8/7/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De levering gebeurde zoals afgesproken. De broodjes waren tiptop. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/6/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/6/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eitje mag gerust hard gekookt zijn, in koude toestand is dit lekkerder dan lopend. voor de rest : een PRIMA VERZORGD ONTBIJT ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/6/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was super lekker. Voor herhaling vatbaar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/6/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorg service prima , vriendelijke bezorger en op afgesproken tijd afgeleverd . Het was een prima ontbijt . (erg lekker en heel veel ). Is echt een aanrader . top . This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/30/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ons ontbijt was stipt op tijd en van uitstekende kwaliteit! Bedankt. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/30/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
wij zijn midden in de nacht op de hoogte gebracht via sms dat de bestelling niet kon doorgaan, ondanks alles online te volgen dit ok bleek te zijn. nu krijgen wij nog een mailtje om ons te bedanken met de bestelling. heel jammer dat geen respons meer krijgen van jullie. 7/24/2023
Beste, zoals duidelijk omschreven op de website bestelde u iets wat enkel verkrijgbaar is in het weekend. U kreeg nog geen respons omdat vandaag onze sluitingsdag is. Onze excuses hiervoor.
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goeie service met een tijdige levering en alles was mooi verpakt en heerlijk vers een echte aanrader. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/23/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eenvoudige website - uitstekende kwaliteit - is een voltreffer This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/23/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/12/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/12/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
BROODJES-MIX WAS SUPER LEKKER. IEDEREEN TEVREDEN EN VOLDOENDE BELEGD. DESSERT OOK LEKKER. WEL JAMMER DAT WE NIET WETEN WAT WE GEGETEN HEBBEN : GEEN BESCHRIJVING VAN HET DESSERTBUFFET. TOCH HEEL TEVREDEN WE KOMEN NOG TERUG. BEDANKT ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/11/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Wij hebben een ontbijtmand besteld via Vivabox. Goede kwaliteit en mooie variatie! Gemakkelijk om te bestellen via de website. Jammer dat er 5 euro werd aangerekend voor een levering in Deinze, hoewel er op de website van Vivabox wordt vermeld dat levering in Deinze gratis is. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/11/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/11/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten is niet super This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/11/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/14/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/30/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker en verzorgd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/9/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Niet zo duidelijk op website dat code vivabox niet moest ingegeven worden, verder heel tevreden: klein minpuntje: een yoghurt erbij zou wel leuk zijn … 4/3/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles top, heel tevreden over levering en kwaliteit van de produkten. Was een superverrassing voor m'n jarige vriend, volledig geslaagd!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/2/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/19/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was dik in orde en lekker. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/19/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ontbijtmand besteld, geleverd op het uur van afspraak, vriendelijke chauffeur en meer dan genoeg voor 2 personen, fijne variatie ook. Topservice dus! 3/13/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/6/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/5/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/26/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 2/25/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik was zeer aangenaam verrast door 3 verschillende soorten brood (en vond ze allemaal heerlijk, vooral die met kaas): kaas, kokos en zachte karamel. Heel leuk verpakt, met aandacht voor detail (hartjes), echt heerlijke gerechten, zeer goed geserveerde porties... gewoon zalig! Suggestie: Ik maak altijd foto's maar ik kan ze op je review plaatsen 2/21/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/19/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
verzorgd ontbijt heel lekkerπŸ™‚ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/19/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De ontbijtmand zag er super uit. En je hebt echt heel veel voor twee personen. De leveringstijd was wat later dan afgesproken. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/19/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was tip top in orde en zeer lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/19/2023
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was allemaal in orde πŸ™‚ 2/14/2023
De Pic Nic 5 stars after 755 reviews
De Pic Nic