Reviews


5 stars after 127 reviews
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/29/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal niks op aan te merken gewoon 🔝🔝🔝!!! 5/29/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
👌 5/28/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/28/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was super lekker! 5/27/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/27/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/26/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
- Nieuwe website ziet er goed uit, maar is enkel handig in gebruik bij bestelling van een standaardmaaltijd. Als je een aangepast broodje wil, kan je dit niet meer aan- of afvinken en de bijgevoegde opmerkingen worden helaas niet altijd gerespecteerd. - 3 keer een aangepaste bestelling gevraagd (bv broodje zonder komkommers, broodje zonder sla ...) en 3 keer verkeerde bestelling ontvangen. - Weinig beleg op de broodjes. 5/26/2020
Beste, bedankt voor uw feedback. Dit kan inderdaad niet meer aangeduid worden, het is niet de bedoeling dat al onze gerechten, hoe wij ze bereiden, aangepast worden, allergieën kunnen steeds bij opmerkingen geplaatst worden. We zullen onze medewerkers hierop attent maken. Groetjes
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het is jammer dat we de volledige prijslijst hebben afgeprint voor ons personeel en dat er ondertussen al terug broodjes van de lijst verdwenen zijn. Een zoekfunctie op de website zou ook handig zijn om een bestelling in te geven. En ook al log ik in, ik moet alle gegevens opnieuw ingeven, ik begrijp niet zo goed waarom in dan moet inloggen. 5/25/2020
Beste Karen, bedankt voor uw feedback. Wij werken met verse huisgemaakte producten, het kan dus zijn dat een product plots uitverkocht is, maar dan staat deze de volgende dag terug op de kaart. De login is bedoeld om uw bestelgeschiedenis te bekijken en eventueel opnieuw te bestellen. Groetjes
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Geen beleefde dame die het bracht , zonder goedemorgen te zeggen zei ze meteen wij doen dit wel nie he aan huis lever, maja kheb het uit diepvries gehaald, is dit service ???? This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/24/2020
Beste, bedankt voor uw feedback. Het is inderdaad niet de bedoeling dat men s'nachts koffiekoeken kan bestellen om zondagochtend te leveren. Normaal doen wij in het weekend enkel ontbijtmanden. Dit was nog een foutje op de nieuwe site. Maar we zijn blij dat we u toch hebben kunnen voorzien van koffiekoeken. Mijn excuses voor de bezorger, dit is inderdaad niet hoe wij omgaan met klanten.
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/24/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was in orde. Juist vers fruit gemist 5/21/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Supercoole ontbijtmand en super vriendelijk geleverd ,bedankt 5/21/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/20/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/20/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Enkel spijtig dat er kan niets meer kan van tussen gehaald worden qua beleg. Zeer positief over de betaling met bancontact !! 5/19/2020
Bedankt voor uw feedback, allergieën kan u steeds doorgeven via opmerkingen. Groetjes
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/16/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
bestelling is nog niet geleverd 5/15/2020
Beste Nancy, heel erg bedankt voor uw feedback. Zoals u weet, leveren wij op u bedrijf reeds enkele jaren, en dit steeds tussen 11 en 12 u. Gelieve hiermee rekening te houden.
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zelfs probleempjes worden direct aangepakt en opgelost 5/13/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/13/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/13/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super! 5/12/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/12/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/12/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bedankt voor het lekkere ontbijt! 5/11/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
5/11/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/11/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was een moederdag geschenk. Op website een vakje met naam van de bestemmeling zo veel problemen verhelpen. Heb telefonisch moeten assisteren om het op juiste plaats te laten leveren door vriendelijke en behulpzame dame 5/11/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Topservice! Mooi op tijd! Heel verzorgd! Mijn ouders waren super tevreden! Bedankt! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Hallo, deze ochtend heb ik een ontbijtmand laten leveren bij mijn mama voor Moederdag. Levering was perfect op tijd, de producten zelf waren op en top. Mama was heel erg tevreden. Echter moet er ergens iets misgelopen zijn, want ik had ook cava bij besteld en die heeft ze er jammer genoeg niet bij gekregen. Hoe kunnen we dit oplossen aangezien ik er wel voor betaald heb ? Vriendelijke groeten, Stephanie Bracke This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
Hallo Stéphanie, bedankt voor jouw feedback. We zijn blij dat het ontbijt gesmaakt heeft. Er was inderdaad iets verkeerd gelopen bij de verdeling van de cava. Het bedrag van de cava zou inmiddels terug op uw rekening staan. Groetjes
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Spijtig dat de bijbestelde cava niet in de mand terug te vinden was. Voor de rest enkel positieve zaken te horen gekregen. De kinderpakketjes worden zeer origineel aangebracht. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
Beste David, Bedankt voor uw feedback. We zijn blij dat het gesmaakt heeft. Er is inderdaad iets misgelopen bij de verdeling van de cava, onze excuses hiervoor. Hetgeen u teveel betaald heeft, zou ondertussen terug op uw rekening moeten staan. Groetjes
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb vandaag iemand verrast met een ontbijtmand. Alles was dik inorde, en ze was mega blij! Het was mijn eerste keer dat ik iets heb besteld en zal zeker niet de laatste keer zijn.. Bedankt voor alles en de snelle service! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker en meer dan voldoende. Zeer correct geleverd, ook in deze drukke Coronatijden. Gefeliciteerd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
het was zeer lekker bedankt voor de goede service This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
hallo, Alles perfect geleverd, mooi op tijd ondeanks nog een late wijziging door mezelf. Vriendelijk bij het leveren en heel mooie boxen voor kinderen en voor volwassenen ook heel mooi en meer dan voldoende!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer lekker en vers ontbijt. Oerfect op tijd. Toppie aan het gans team! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Er werd een uurtje eerder geleverd dan gevraagd.Beter te vroeg dan te laat natuurlijk.De versheid (krokantheid) van de koeken stellen we ons toch ook wel vragen bij. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was voor eerste keer , maar zeker niet de laatste keer. uiterst verzorgd , ruim voldoende , vriendelijke leveringspersoon en stipt op tijd.super een echte aanrader This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Super! Mooi boeket bloemen ook! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer lekker, en meer dan genoeg. Voor herhaling vatbaar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
De Pic Nic Dentergemstraat 7 0499/46.66.40
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
De Pic Nic 5 stars after 125 reviews
De Pic Nic