Ontbijtmanden(weekend en feestdagen)

Boeket bloemen

€ 35.00

Een mooie roos

€ 8.00

Exclusief: Love to make love breakfast met Prosecco

Ontdek samen onze “Naughty” mand, het ontbijt die je letterlijk in je bed houdt. Chocoladekoek crouquant, boterkoek met karamel, croissant. Diverse witte en bruine pistolets, knapperig spelt stokbrood. Assortiment fijne charcuterie en kazen. Kip curry met verse ananas en Boursin. Zoet beleg zoals confituur, Nutella,…Vers seizoensfruit. Yoghurt, actimel, melk en HOT choco sticks. Vers fruitsap en smoothies. Hartig gevulde wrap, vurig broodje met spek, ei en kaas. Picos met 2 tapenades van de chef. Cornflakes, speculoos, chocolade, Ferrero Rocher, notenreep,…Fles gekoelde Prosecco. Spuitbus slagroom en americain pancakes. Erotisch speeltje en verschillende kinky verrassingen die de ochtend extra spannend maken.(min winkelwaarde € 60) Liefdevol afgewerkt met Valentijnskoekjes, Ferrero Rocher, rozenblaadjes,…Romantisch verpakt, discreet geleverd. Prijs per mand van 2 personen.

€ 155.00

Hartig ontbijt met Prosecco 2 p

Een uitgebreid ontbijt met een glaasje bubbels? Wij hebben een heerlijk ontbijt voor u! Ovenverse koffiekoeken, Frans stokbrood, pistolets, ovenbroodjes met spek en ei, yoghurt, vers fruitsap, Prosecco met hapjes, tartaar van gerookte zalm, hartig gevulde wrap, Americain pancakes, ...Mand voor 2 personen. Verkrijgbaar op zaterdag en zondag. Gelieve minimum 12 uur op voorhand te bestellen. Niet verkrijgbaar op Moederdag.

€ 89.00

Ontbijt met bongo, vivabox,...

Ontbijt enkel te verkrijgen indien u in het bezit bent van een bongo, vivabox, cadeaubox,...Gelieve minimum 12 uur op voorhand te bestellen. De bon mag u afgeven aan de bezorger. Niet verkrijgbaar op Moederdag. Enkel verkrijgbaar op zaterdag en zondag.

€ 0.00

Standaard verwenontbijt 2 p

Start je dag met een verwenontbijt. Frans stokbrood, verschillende soorten koffiekoeken en pistolets. Charcuterie, gekookte eitjes, vers fruitsap, yoghurt,...Een licht ontbijt om de dag te starten. Mand voor 2 personen. Verkrijgbaar op zaterdag en zondag. Gelieve minimum 12 uur op voorhand te bestellen. Niet verkrijgbaar op Moederdag.

€ 55.00

Super de luxe Brunchmand met Prosecco 2 p

Ontbijt, apero, lunch en dessert in 1 mand! Geniet van al het lekkers uit onze keuken: Ovenverse pistolets, Frans stokbrood, koffiekoeken, gevulde croissant met brie, ovenbroodjes met spek en ei, vers fruitsap, verse fruitsalade,, Griekse yoghurt, hartig gevulde wrap, aperitiefhapjes met Prosecco, tartaar van gerookte zalm, pastasalade, Americain pancakes, dessertjes, mini beignets met chocolade,...U hoeft alleen maar te genieten. Mand voor 2 personen. Gelieve minimum 12 uur op voorhand te bestellen. Niet verkrijgbaar op Moederdag.

€ 155.00

0.0156534 | 15.6534

Moederdag 2024

Luxe Moederdagontbijt 1 pers

Zuurdesembrood, Frans stokbrood, tijgerpistolet, volkoren broodje. Verse koffiekoeken ‘Bakkerij Neirinck’. Flatbread met feta. Assortiment fijne vleeswaren en kazen. Spread van rode pesto en kip. Spread van gerookte zalm en tuinkruiden. Pepertjes gevuld met kaas. Confituur, Nutella en hoeveboter. Vers geperst fruitsap. Gekookte eitjes. Quiche met asperges en ham. Griekse yoghurt met vers fruit. Pancakes. Enkele versnaperingen zoals notenreep, wijnpralines,…Mooi verpakt en afgewerkt met een bloemetje en een cadeautje voor de mama. Prijs voor 1 persoon. Enkel verkrijgbaar op 12 mei. Gelieve min 12 uur op voorhand te bestellen.

€ 70.00

Luxe Moederdagontbijt 2 pers

Zuurdesembrood, Frans stokbrood, tijgerpistolet, volkoren broodje. Verse koffiekoeken ‘Bakkerij Neirinck’. Flatbread met feta. Assortiment fijne vleeswaren en kazen. Spread van rode pesto en kip. Spread van gerookte zalm en tuinkruiden. Pepertjes gevuld met kaas. Confituur, Nutella en hoeveboter. Vers geperst fruitsap. Appel kersensap ‘Schulp’. Gekookte eitjes. Quiche met asperges en ham. Griekse yoghurt met vers fruit. Pancakes. Enkele versnaperingen zoals notenreep, wijnpralines,…Mooi verpakt en afgewerkt met een bloemetje en een cadeautje voor de mama. Prijs voor 2 personen. Enkel verkrijgbaar op 12 mei. Gelieve min 12 uur op voorhand te bestellen.

€ 105.00

Brunch 2 pers: Voor de allerbeste MAMA

Zuurdesembrood, Frans stokbrood, tijgerpistolet, volkoren broodje. Verse koffiekoeken ‘Bakkerij Neirinck’. Flatbread met feta. Bladerdeeg gebakje brie, Serranoham, asperges. Assortiment fijne vleeswaren en kazen. Griekse yoghurt met vers fruit. Pancakes. Confituur, Nutella en hoeveboter. Vers geperst fruitsap. Appel kersensap ‘Schulp’. Gekookte eitjes. Griekse pasta met gerookte paprika en gemarineerde groentjes. Quiche met asperges en ham. Ham en meloen. Spread van rode pesto en kip. Spread van gerookte zalm en tuinkruiden. Fles Prosecco met tapas. Verschillende soorten brushetta’s. Scampi diabolique. Ravioli met champignon en truffel. Dessert van mascarpone en avocaat. Enkele versnaperingen zoals notenreep, wijnpralines,…Mooi verpakt en afgewerkt met een bloemetje en een cadeautje voor de mama. Prijs voor 2 personen. Enkel verkrijgbaar op 12 mei. Gelieve min 12 uur op voorhand te bestellen.

€ 165.00

Boeket bloemen

Gelieve uw bloemen minimum 48 uur op voorhand te bestellen.

€ 35.00

Een mooie roos

Gelieve uw rozen mimimum 48 uur op voorhand te bestellen.

€ 8.50

0 | 0

Feest en vergaderformules

All-in formule, prijs pp

Hapje, pastasalade, wrap, mini broodje en dessert. 7 op 7 verkrijgbaar. Gelieve 24 uur op voorhand te bestellen. Niet verkrijgbaar op 1 januari.

€ 15.00

Basic mini broodjes, prijs per stuk

Mix van beleg, met kaas, préparé, tonijn, kip,…afgewerkt met saus en groentjes. 7 op 7 verkrijgbaar. Gelieve 24 uur op voorhand te bestellen. Niet verkrijgbaar op 1 januari.

€ 1.70

Dessertmix, prijs pp

3 mini dessertjes per persoon. 7 op 7 verkrijgbaar. Gelieve 24 uur op voorhand te bestellen.

€ 7.50

Luxe mini broodjes, prijs per stuk

Ons fijnste beleg: Zalm, garnalen, brie, rundstartaar,…afgewerkt met saus en groenten. 7 op 7 verkrijgbaar. Gelieve 24 uur op voorhand te bestellen. Niet verkrijgbaar op 1 januari.

€ 2.30

Mix mini broodjes, prijs per stuk

Mix van basic en luxe mini broodjes. 7 op 7 verkrijgbaar. Gelieve 24 uur op voorhand te bestellen. Niet verkrijgbaar op 1 januari.

€ 2.00

Pic Nic mix, prijs pp

3 Mini wraps en 3 mini broodjes. 7 op 7 verkrijgbaar. Gelieve 24 uur op voorhand te bestellen. Niet verkrijgbaar op 1 januari.

€ 12.00

Tapasschotel 2 personen

Rijkelijk gevullde tapas met verschillende tapenades, antipastispiesjes, croustini's, fijne charcuterie,...Prijs voor 2 personen als hoofdgerecht of 4 a 5 personen als hapje. 3 Dagen op voorhand te bestellen.

€ 65.00

Wrap mix, prijs per stuk

Mix van verschillende soorten mini wraps. 7 op 7 verkrijgbaar. Gelieve 24 uur op voorhand te bestellen. Niet verkrijgbaar op 1 januari.

€ 2.20

0 | 0

Bakkerij en desserts

Chocoladekoek

€ 1.50

Chocoladekoek crouquant

Heerlijke chocoladekoek met een krokant jasje

€ 1.90

Chocolademousse Callebaut

€ 5.50

Croissant

€ 1.50

Huisgemaakte brownie

€ 4.20

Mini beignet met chocolade 4 st

€ 5.20

Trio van mini donuts

€ 2.70

0 | 0

Bio Juices

Vers fruitsap 25 cl

€ 3.50

0 | 0

Frisdrank en water

Cola light 33 cl

€ 2.10

Cola zero 33 cl

€ 2.10

Fanta 33 cl

€ 2.10

Ice tea 33 cl

€ 2.10

Plat water 50 cl

€ 1.80

Red bull 25 cl

€ 3.00

Sprite 33 cl

€ 2.10

0 | 0
De Pic Nic 5 stars after 774 reviews
De Pic Nic
0.0312723 | 31.2723