Valentijn: 1 tot 29 februari.

Boeket bloemen

Gelieve uw bloemen minimum 48 uur op voorhand te bestellen.

€ 35.00

Een mooie roos

Gelieve uw rozen mimimum 48 uur op voorhand te bestellen.

€ 8.50

Cupido’s Kids ontbijthuisje

Ook de kinderen mogen genieten op Valentijn. Een mooi rood huisje met hartjesmotieven. Mini koffiekoeken en sandwiches. Kaas en hesp. Poffertjes. Mini beignet met chocolade, babybel, confituur, nutella. Fristi, cornflakes, actimel en seizoensfruit. Valentijnskoekjes, lollywafel,… Gelieve minimum 24 uur voor levering te bestellen. Prijs per kind.

€ 28.00

Traditioneel Valentijnsontbijt 2 pers

Een zacht, lief en rustgevend ontbijt. Diverse ovenverse koffiekoeken, pistolets en Frans stokbrood. Een mooi gedresseerd bordje met fijne charcuterie en kazen, roomboter, zoet beleg zoals Nutella, confituur,…Valentijnsalade met kip. Griekse yoghurt met rode vruchtenconfituur. Een doosje met lekkers (mini beignets met rode bes, chocolade,…). Vers fruitsap , vers fruit, gekookte eitjes. Liefdevol afgewerkt met Valentijnskoekjes, Ferrero Rocher, rozenblaadjes,…Romantisch verpakt. Prijs voor 2 personen. Gelieve minimum 24 uur op voorhand te bestellen.

€ 75.00

Luxe Valentijnsontbijt 2 pers

Een liefdevol luxe ontbijt voor jouw partner. Diverse ovenverse koffiekoeken, pistolets, zuurdesembrood en Frans stokbrood. Vurige ovenbagnat met spread van gerookte paprika en feta. Een mooi gedresseerd bordje met fijne charcuterie en kazen, roomboter, zoet beleg zoals Nutella, confituur,…Gekookte eitjes. Valentijnsalade met kip. Tartaar van gerookte zalm en granny smith. Scones met zure room en aardbeienconfituur. Griekse yoghurt met exotische fruitsalade. Vers fruitsap en liefdessmoothie met mango en banaan. Hartig gevulde mini wraps. Tapenades van de chef met krokantjes. Slagroom, chocoladesaus en lollywafels. Een doosje met lekkers (mini beignets met rode bes, chocolade,…)Meringue hartjes. Liefdevol afgewerkt met Valentijnskoekjes, Ferrero Rocher, rozenblaadjes,…Romantisch verpakt. Prijs voor 2 personen. Gelieve minimum 24 uur op voorhand te bestellen.

€ 105.00

Cupido's Brunchmand 2 pers

Geniet een hele dag van elkaar. Met deze brunchmand voorzien wij u een hele de dag van al het lekkers uit onze keuken: Ontbijt, apero, lunch, dessert,…Alles in 1 mand. Ovenverse koffiekoeken, pistolets, zuurdesembrood en Frans stokbrood. Vurige ovenbagnat met spread van paprika en feta. Bordje met fijne charcuterie en kazen, boter, zoet beleg. Quiche Provençaalse groentjes. Valentijnsalade. Tartaar van gerookte zalm. Scones met zure room en aardbeien. Griekse yoghurt met exotische fruitsalade. Poffertjes to share. Vers fruitsap en liefdessmoothie met mango en banaan. Hartige mini wraps. Mini tapasschotel vd chef met een fles rosé 75 cl. Ovenhapje met vurige scampi’s. Ravioli met truffel en wilde champignons. Slagroom, chocoladesaus en lollywafels. Tiramisu met Baileys . Mini beignets met rode bes, chocolade, meringue hartjes. Liefdevol afgewerkt met Valentijnskoekjes, Ferrero Rocher, rozenblaadjes,…Romantisch verpakt. Prijs voor 2 pers. Gelieve min 24 uur op voorhand te bestellen.

€ 165.00

Love to make love breakfast 2 pers

Ontdek samen onze “Naughty” mand, het ontbijt die je letterlijk in je bed houd. Diverse ovenverse koffiekoeken, pistolets, zuurdesembrood en Frans stokbrood. Vurige ovenbagnat met spread van paprika en feta. Bordje met fijne charcuterie en kazen, roomboter, zoet beleg zoals Nutella, confituur,…Gekookte eitjes. Valentijnsalade met kip. Tartaar van gerookte zalm en granny smith. Scones met zure room en aardbeienconfituur. Griekse yoghurt met exotische fruitsalade. Vers fruitsap en liefdessmoothie met mango en banaan. Hartig gevulde mini wraps. Tapenades van de chef met krokantjes. Slagroom, chocoladesaus en lollywafels. Een doosje met lekkers (mini beignets met rode bes, chocolade,…)Meringue hartjes. Erotisch speeltje en verschillende kinky verrassingen die de ochtend extra spannend maken.(min winkelwaarde € 60). Liefdevol afgewerkt met Valentijnskoekjes, Ferrero Rocher, rozenblaadjes,…Romantisch verpakt, discreet geleverd. Prijs voor 2 pers. Gelieve min 24 uur op voorhand te bestellen.

€ 165.00

Hapjes LOVE Box

Geniet samen van heerlijke koude en warme mini gerechten uit onze keuken. Koude hapjes: Mini tapasschoteltje. Hapje met tartaar van zalm en granny smith. Carpaccio van rund met zongedroogde tomaat. Griekse pasta met rode pesto en gemarineerde groentjes. Nachoschotel met guacamole, zure room…Hartvormige croustini’s met huisgemaakte tapenades. Warme hapjes: Bruschetta tomaat met buffelmozzarella en Serranoham. Kippenspiesjes Jack Daniel’s. Ravioli met truffelsaus en wilde champignons. Vurige scampi diabolique. Ribs fingers DUKE OF BERKSHIRE. Trio van huisgemaakte dessertjes. Liefdevol verpakt in een super leuk kartonnen rood huisje met hartjes. Een complete maaltijd voor 2 of als hapje voor 3 à 4 personen. Gelieve minimum 24 uur op voorhand te bestellen.

€ 95.00

Valentijnsmenu

Geniet met je liefste van een heerlijk menu. Heel eenvoudig op te warmen met onze instructies. Trio van hapjes. Ravioli met truffel, wilde champignons en Parmezaan. Parelhoenfilet met dragonsaus, geglaceerde groentjes en aardappelgratin. Mousse van mascarpone en Baileys. Gelieve 24 uur op voorhand te bestellen. € 55 per persoon

€ 55.00

Cupido's Tapas 2 pers

Liefde is…extra lang aperitieven met je liefste! Croustini’s met verschillende tapenades. Verschillende soorten antipastisiesjes met chorizo, mozzarella, ham,…Warm gerookte ansjovis, Truffelsalami, chorizo, Maredsous, coppa. Gevulde zoete pepertjes. Flandrien met Tierenteyn mosterd. Peperkoek met geitenkaas en vijgen. Zongedroogde tomaten en olijven. Spiesje met scampi en tuinkruiden. Tartaar van gerookte zalm en granny smith. Aangevuld met 3 soorten warme hapjes, fruit en krokantjes. Een complete maaltijd voor 2 of als hapje voor 3 à 4 personen. Gelieve minimum 24 uur op voorhand te bestellen.

€ 75.00

0 | 0

Ontbijtmanden(weekend en feestdagen)

Boeket bloemen

€ 35.00

Een mooie roos

€ 8.00

Exclusief: Love to make love breakfast met Prosecco

Ontdek samen onze “Naughty” mand, het ontbijt die je letterlijk in je bed houdt. Chocoladekoek crouquant, boterkoek met karamel, croissant. Diverse witte en bruine pistolets, knapperig spelt stokbrood. Assortiment fijne charcuterie en kazen. Kip curry met verse ananas en Boursin. Zoet beleg zoals confituur, Nutella,…Vers seizoensfruit. Yoghurt, actimel, melk en HOT choco sticks. Vers fruitsap en smoothies. Hartig gevulde wrap, vurig broodje met spek, ei en kaas. Picos met 2 tapenades van de chef. Cornflakes, speculoos, chocolade, Ferrero Rocher, notenreep,…Fles gekoelde Prosecco. Spuitbus slagroom en americain pancakes. Erotisch speeltje en verschillende kinky verrassingen die de ochtend extra spannend maken.(min winkelwaarde € 60) Liefdevol afgewerkt met Valentijnskoekjes, Ferrero Rocher, rozenblaadjes,…Romantisch verpakt, discreet geleverd. Prijs per mand van 2 personen.

€ 155.00

Hartig ontbijt met Prosecco 2 p

Een uitgebreid ontbijt met een glaasje bubbels? Wij hebben een heerlijk ontbijt voor u! Ovenverse koffiekoeken, Frans stokbrood, pistolets, ovenbroodjes met spek en ei, yoghurt, vers fruitsap, Prosecco met hapjes, tartaar van gerookte zalm, hartig gevulde wrap, Americain pancakes, ...Mand voor 2 personen. Verkrijgbaar op zaterdag en zondag. Gelieve minimum 12 uur op voorhand te bestellen. Niet verkrijgbaar op 1 januari.

€ 89.00

Kinderontbijt

Een leuk ontbijthuisje voor de kinderen: in een kartonnen huisje: Mini koffiekoeken, sandwiches, beignet met chocolade. Kaas, hesp en babybel. Confituur Nutella en boter. Cornflakes, melk, Actimel, fristi,...Enkel verkrijgbaar bij een volwassen ontbijt. Gelieve minimum 12 uur op voorhand te reserveren.

€ 26.50

Ontbijt met bongo, vivabox,...

Ontbijt enkel te verkrijgen indien u in het bezit bent van een bongo, vivabox, cadeaubox,...Gelieve minimum 12 uur op voorhand te bestellen. De bon mag u afgeven aan de bezorger. Niet verkrijgbaar op 1 januari. Enkel verkrijgbaar op zaterdag en zondag.

€ 0.00

Standaard verwenontbijt 2 p

Start je dag met een verwenontbijt. Frans stokbrood, verschillende soorten koffiekoeken en pistolets. Charcuterie, gekookte eitjes, vers fruitsap, yoghurt,...Een licht ontbijt om de dag te starten. Mand voor 2 personen. Verkrijgbaar op zaterdag en zondag. Gelieve minimum 12 uur op voorhand te bestellen. Niet verkrijgbaar op 1 januari.

€ 55.00

Super de luxe Brunchmand met Prosecco 2 p

Ontbijt, apero, lunch en dessert in 1 mand! Geniet van al het lekkers uit onze keuken: Ovenverse pistolets, Frans stokbrood, koffiekoeken, gevulde croissant met brie, ovenbroodjes met spek en ei, vers fruitsap, verse fruitsalade,, Griekse yoghurt, hartig gevulde wrap, aperitiefhapjes met Prosecco, tartaar van gerookte zalm, pastasalade, Americain pancakes, dessertjes, mini beignets met chocolade,...U hoeft alleen maar te genieten. Mand voor 2 personen. Gelieve minimum 12 uur op voorhand te bestellen.

€ 149.00

0.0155346 | 15.5346

Feest en vergaderformules

All-in formule, prijs pp

Hapje, pastasalade, wrap, mini broodje en dessert. 7 op 7 verkrijgbaar. Gelieve 24 uur op voorhand te bestellen. Niet verkrijgbaar op 1 januari.

€ 15.00

Basic mini broodjes, prijs per stuk

Mix van beleg, met kaas, préparé, tonijn, kip,…afgewerkt met saus en groentjes. 7 op 7 verkrijgbaar. Gelieve 24 uur op voorhand te bestellen. Niet verkrijgbaar op 1 januari.

€ 1.70

Dessertmix, prijs pp

3 mini dessertjes per persoon. 7 op 7 verkrijgbaar. Gelieve 24 uur op voorhand te bestellen.

€ 7.50

Luxe mini broodjes, prijs per stuk

Ons fijnste beleg: Zalm, garnalen, brie, rundstartaar,…afgewerkt met saus en groenten. 7 op 7 verkrijgbaar. Gelieve 24 uur op voorhand te bestellen. Niet verkrijgbaar op 1 januari.

€ 2.30

Mix mini broodjes, prijs per stuk

Mix van basic en luxe mini broodjes. 7 op 7 verkrijgbaar. Gelieve 24 uur op voorhand te bestellen. Niet verkrijgbaar op 1 januari.

€ 2.00

Pic Nic mix, prijs pp

3 Mini wraps en 3 mini broodjes. 7 op 7 verkrijgbaar. Gelieve 24 uur op voorhand te bestellen. Niet verkrijgbaar op 1 januari.

€ 12.00

Tapasschotel 2 personen

Rijkelijk gevullde tapas met verschillende tapenades, antipastispiesjes, croustini's, fijne charcuterie,...Prijs voor 2 personen als hoofdgerecht of 4 a 5 personen als hapje. 3 Dagen op voorhand te bestellen.

€ 65.00

Wrap mix, prijs per stuk

Mix van verschillende soorten mini wraps. 7 op 7 verkrijgbaar. Gelieve 24 uur op voorhand te bestellen. Niet verkrijgbaar op 1 januari.

€ 2.20

0 | 0

Bakkerij en desserts

Chocoladekoek

€ 1.50

Chocoladekoek crouquant

Heerlijke chocoladekoek met een krokant jasje

€ 1.90

Chocolademousse Callebaut

€ 5.50

Croissant

€ 1.50

Huisgemaakte brownie

€ 4.20

Mini beignet met chocolade 4 st

€ 5.20

Trio van mini donuts

€ 2.70

0.0140283 | 14.0283

Bio Juices

Vers fruitsap 25 cl

€ 3.50

0.0036228 | 3.6228

Frisdrank en water

Cola light 33 cl

€ 2.10

Cola zero 33 cl

€ 2.10

Fanta 33 cl

€ 2.10

Ice tea 33 cl

€ 2.10

Plat water 50 cl

€ 1.80

Red bull 25 cl

€ 3.00

Sprite 33 cl

€ 2.10

0.0008093 | 0.8093
De Pic Nic 5 stars after 755 reviews
De Pic Nic
0.0558593 | 55.8593